Voksen udgave af "Ants on a log"

   

Kender I den meget Amerikanske børnesnack der hedder Ants on a Log og har I måske selv smagt den?

Ants on a Log er en stilk bladselleri smurt med jordnøddesmør – og rosiner lagt på række. Jeg synes sagtens man kan argumentere for, at min ret ligner det koncept.

En dag lavede jeg en “åh hvad har vi i køleren? Jeg gider ikke købe ind”-ret.. det endte med noget kinakål, rosenkålssalat og stegte rejer. Det smagte super duper og kunne spises med fingrene. Ekstra plus – når man ikke har en opvaskemaskine! Jeg har lavet retten på flere forskellige måder efterfølgende – og den jeg deler med jer nu, er en af mine absolutte yndlings.

Lidt længere og ligegyldig historie – til en rigtigt dejlig ret.

Grundopskrift
Kinakålblade
Snask i bunden (fx humus, tzatziki, guacamole)
Salatblade
Stegte tigerrejer
Dressing
Frugt
Sesam

På billedet
Kinakålblade
Humus med brændt peberfrugt (se min opskrift her)
Rocula
Tigerrejer stegt i hvidløgsolie, peber og chiliflager
Teriyaki sovs (min egen opskrift, men som ikke er på bloggen endnu)
Røde stenfri vindruer
Sesam

Fremgangsmåde
Skyl grøntsagerne og steg tigerrejerne
Anret og spis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *