Rucolapesto

 

Pestoen er vældig citronsyrlig i smagen – hvilket jeg selv synes er ret lækkert. Hvis du ikke er til den slags, kan du komme en mindre smule citronsaft i. Opskriften indeholder tre gange det “tilladte” gram mandler. Du skal derfor ikke spise mere end en tredjedel af pestoen 🙂

Opskrift:
1 stor håndfuld rucolablade
2 spsk hvidløgsolie (eller olivenolie)
1 spsk citronsaft
35-40 mandler
1 spsk gærflager (nutritional yeast) – kan erstattes af parmesanost
Smag til med salt og peber

Fremgangsmåde:
Smut mandlerne, dub dem tørre og rist dem på en tør pande.
Skyl rucolabladene og kom dem sammen resten af ingredienserne i en foodprocessor.
Blend det hele sammen, indtil du synes det har en god konsistens – jeg kan selv godt lide det er lidt klumpet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *