Jeg er tilbage!

Kære bloglæsere

Jeg er tilbage!

Tilbage i november 2016 fik jeg en besked fra nogen der havde ophavsret til den app jeg havde informationerne fra til min fødevareliste om, at jeg havde brugt for meget af deres materiale og at jeg derfor skulle fjerne den. I stedet for at tage kampen op, valgte jeg at slette den med det samme – fordi jeg jo ikke har lyst til at gøre noget der er ulovligt. Og jeg er så ked af, at det har været til ulempe for nogen af jer.

Men det at jeg skulle fjerne fødevarelisten gjorde, at jeg mistede al motivation for at passe bloggen. Alt det arbejde jeg havde lagt i at gøre fødevarelisten “brugervenlig” (efter mine standarder) og så ikke kunne bruge den, samt følelsen af ikke at kunne hjælpe nogen længere, var ret hård for mig og jeg valgte at give op.

Nu har jeg imidlertid fået blod på tanden igen 😉

Siden jeg skrev sidst har jeg fået mig en ny kæreste som jeg er flyttet sammen med og det er faktisk ret meget hans skyld, at jeg har fået lysten til at blogge igen. Da jeg ved et tilfælde viste ham bloggen en dag, blev han så begejstret og glad på mine vegne, at begejstringen smittede af på mig.

Jeg vil så frygteligt gerne hjælpe jer alle sammen til bedre at overskue low FODMAP diæten (som til tider stadigvæk er et stort mysterium for mig) og I kan tro, at de søde kommentarer I har skrevet imens, jeg har været væk har gjort mig rigtigt glad.

Så… inden for de næste par uger er jeg tilbage. Både med nye opskrifter, nyt design OG ny fødevareliste!
Denne gang bruger jeg flere kilder end en (og ikke dem jeg brugte sidste gang – i ren protest) – og så håber jeg på, at det er nok til, at der ikke opstår problemer.

God påske
Katrine

3 thoughts on “Jeg er tilbage!

 • 31/03/2018 at 18:39
  Permalink

  Jeg er kæmpe fan 🤗

  Reply
  • 31/03/2018 at 18:39
   Permalink

   Du kan tro jeg glæder mig! Og tak!

   Reply
 • 16/05/2018 at 18:39
  Permalink

  Jeg er så glad for, at jeg har fundet din fødevareliste som er overskuelig og gennemtænkt. Jeg har væltet rundt i diverse hjemmesider og apps, hvor jeg flere gange oplevede, at der var forskellige anbefalinger. Så bliver man lidt frustreret. Nu bliver det i hvert fald udelukkende din jeg benytter – så tusind tak for dit arbejde!
  Kh Mira

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.