Æggesalat

image

Jeg er vild med æggesalat og jeg har derfor lavet en opdateret udgave, af min ret så lækre cremede æggesalat opskrift, som du kan finde her. Denne udgave er bare mere low FODMAP venlig wuhu!

Der er nok æggesalat til 4 stk knækbrød. Man kan også nøjes med at lave en halv portion og spise det hele på én gang, mums mums.

Opskrift:
2 kogte æg
60 g skyr naturel 0,2% (eller et tilsvarende laktosefrit produkt, hvis du ikke kan tåle laktose)
20 g mayonnaise
10 g forårsløg (kun den grønne del)
60 g rød peberfrugt
60 g gulerod
2 tsk karrypulver (få min low FODMAP karry opskrift her)
Salt og peber
Evt. cornichoner som skæres i små skiver

Fremgangsmåde:
Kog æggene i 4 minutter (sådan at blommen stadig er blød/smilende)
Hak imens peberfrugt, gulerod og forårsløg i små stykker.
Pil æggene og hak dem i smadder i en skål.
Bland alle ingredienserne sammen i skålen med æg.
Pynt eventuelt med mere forårsløg, hvis du er til den slags.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *